Watersportdag 2018

Dit jaar voor de tweede keer watersportdag Katwijk. Een kennismaking met de watersport voor iedereen. Bijna alle watersportverenigingen (en watersport gerelateerd) uit Katwijk hebben hier aan meegewerkt. En wat was het een super gezellige dag op zaterdag 26 mei. Ontzettend mooi weer (misschien iets te warm). Veel kinderen te water in optimisten, kano’s en op sups. Maar ook roeisloepen en de lelievletten werden goed gebruikt. Natuurlijk ontbrak een tochtje met een sloep om eea vanaf het water te bekijken ook niet, dus waterplezier voor jong en oud. Aan de kant kon alles goed gevolgd worden, met een snackje van een snackwagen met een vrolijke noot van een zeemanskoor. Hier een paar foto’s voor een kleine impressie. Ben  JIJ volgend jaar weer van de partij?

 

Zet de datum in je agenda: zaterdag 25 mei 2019